Inspraak plan nieuwbouw eengezinswoningen

Kerkweg 42 in Pijnacker

Op 6 april jl. heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp een brief gestuurd met daarin de aankondiging dat de showroom van de firma Hoeke zijn functie heeft verloren en dat de locatie zal worden herontwikkeld. Projectontwikkelaar De Maese zal de locatie (Kerkweg 42) gaan herontwikkelen tot woningbouw. Voor de bestaande ondernemingsactiviteiten van Garagebedrijf Hoeke, onderzoekt Garagebedrijf Hoeke de mogelijkheden tot verplaatsing van het bedrijf binnen onze gemeente.

In de afgelopen maanden hebben wij, als De Maese Woningen, in overleg met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, een woningbouwplan ontwikkeld. Het plan voorziet in de realisatie van 4 kleinere eengezinswoningen aan de Kerkweg en 4 ruime eengezinswoningen aan de A. Pijnackerstraat. Op het achterliggende binnenterrein is er plek voor tuinen, bergingen, 14 parkeerplekken en 7 garageboxen.

Graag delen wij met u een presentatie met informatie over de ligging van het perceel, de situatie, het plan en de planning, zodat u ook een beeld en mening kunt vormen over de plannen. Separaat van deze presentatie hebben wij een digitaal vragenformulier gemaakt, waarop u uw mening kunt geven over het bouwplan. Wij vragen u om eerst de presentatie te bekijken alvorens het vragenformulier in te vullen.

Mocht u naar aanleiding van de presentatie nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om ons te mailen: info@demaese.nl of te bellen naar Agnes van Doorn 06-24646776

Met vriendelijke groeten,

Team De Maese Woningen

Standpunt Adam Pijnackerstraat

Standpunt hoek Kerkweg en Adam Pijnackerstraat

Uw mening telt!

Wij zijn al geruime tijd bezig met het maken van dit plan en dit is het eerste moment dat we er ook mee naar buiten treden.
Graag ontvangen wij uw mening door middel van het invullen van een digitale vragenformulier. Als u liever een persoonlijk gesprek hierover aangaat, kunt u dit aangeven via de mail: info@demaese.nl of even bellen met Agnes van Doorn telefoonnummer 06-2464 6776 voor het maken van een afspraak.
We zijn benieuwd naar de mening van omwonenden op onze plannen.