In de huidige tijd, waarin het slaan van eerste palen helaas geen dagelijkse kost meer is, heeft vandaag wethouder Jan Iedema van de gemeente Zoetermeer de eerste paal geslagen van ons project 70LUX!
   
Het project 70LUX bevindt zich op de hoek van de Luxemburglaan en de Berlijnstraat. Op deze plek stond een leegstaand kantoorpand. Het project is zeer gunstig gelegen nabij het stadshart van Zoetermeer, voorzieningen en bereikbaarheid. Het project bestaat uit 134 zeer energiezuinige appartementen in verschillende omvang, een inpandige parkeergarage voor 97 plekken, ruime fietsenstalling en commerciële ruimten aan de straat.
De komende jaren wordt er hard gewerkt aan het bouwen van een levendige en aantrekkelijke binnenstad waar men kan winkelen, werken, verblijven en prettig kan wonen. 70LUX is het eerste project dat nu concreet uitgevoerd gaat worden. . Het project is ontwikkeld door De Maese Woningen. Beleggingsfonds CER III heeft het project van De Maese gekocht en gaat de 134 woningen en commerciële ruimten verhuren. Bouwbedrijf STATON Bouw uit Werkendam is de hoofdaannemer die verantwoordelijk is voor de realisatie van 70LUX.