Voor het tweede jaar op rij staan Impact Vastgoed, De Maese Woningen en Stebru op de Provada: hét jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Na een succesvolle deelname in 2018 aan de businesslounge, investeren de drie partijen in 2019 in een gezamenlijke stand in hal 12.

Samen sterk

De drie partijen bundelen de krachten en pakken de Provada-deelname gezamenlijk aan. ”We zijn drie jonge organisaties met nagenoeg hetzelfde DNA en mentaliteit: ambitieus, dynamisch en gericht op samenwerken. Met onze stand willen we laten zien dat samenwerking de sleutel is om projecten van de grond te krijgen.”

De Nieuwe Mens

Impact Vastgoed, De Maese Woningen en Stebru presenteren het thema De Nieuwe Mens op de stand en in het programma. Met het thema De Nieuwe Mens geven de drie partijen hun visie over hoe mensen nu en in de toekomst willen wonen, werken en recreëren. Een kleurrijke en gezellige stand, interessante gesprekspartners, inhoudelijke sessies, studenten en een dagelijkse borrel. De moeite waard om even langs te komen en een kijkje te nemen. Je kunt ons vinden in hal 12, stand 71.