Aan de Kruisweg in Nootdorp, op de plek van het voormalige koel- en vriesbedrijf Arctic, wordt door De Maese Woningen het plan Het Gildehof ontwikkeld en gerealiseerd. De woningen van de eerste fase zijn nagenoeg allemaal verkocht en op dit moment is de verkoop van de tweede fase gestart. We verwachten begin volgend jaar te starten met de verkoop van de vervolgfase.

In Het Gildehof is het prima wonen voor gezinnen; ruime eengezinswoningen, heerlijke tuinen en mooie woonstraten. De nabijheid van de gezellige Dorpsstraat, winkelcentrum De Parade, scholen en sportvoorzieningen bieden op korte afstand gemak en ontspanning.

Het aanbod van woningen is interessant voor uiteenlopende gezinnen. In totaal worden in de eerste fase van Het Gildehof 32 eengezinswoningen gerealiseerd, bestaande uit:

  • 4 vrijstaande villa’s
  • 8 vier-onder-een-kapwoningen
  • 6 drie-onder-een-kapwoningen
  • 14 twee-onder-een kapwoningen

De architectuur van de woningen is “ambachtelijk” en heeft een typisch Nootdorpse uitstraling. Het Gildehof wordt een intieme woonbuurt met een variatie van woningtypen gelegen aan fraai aangelegde woonstraten met ruimte voor groen en voldoende aantal parkeerplaatsen. Het hart van de buurt wordt een prachtig groen hof, waar twee-onder-een kapwoningen omheen zijn gesitueerd.

U kunt zich nu al aanmelden als belangstellende voor het project Het Gildehof door het aanmeldformulier op de website www.hetgildehof.nl in te vullen. Na aanmelding houden wij u via nieuwsbrieven op de hoogte over de voortgang van het project. Als u vragen heeft, dan kunt u telefonisch contact opnemen met makelaar Dijksman & Partners uit Nootdorp, telefoonnummer (015) 740 0015.

Locatie

Project: Het Gildehof
Plaats: Nootdorp
Programma: 32 grondgebonden woningen
Kenmerk: Nieuwbouw
Opdrachtgever: De Ambachtsbuurt B.V.
Architect: Urban Design & Architecture by Carmen
Aannemer: Thunnissen Bouw B.V.
Status: In verkoop